2010-11-06
今晚同朋友去左The One东海度食晚饭! 真系食到火火火呀! 首先,我系星期二已经预订左晚上七点半嘅台,我准时七点半去到,个知客姐姐mark左名然后就叫我等! 我唔知系无台定点,等左十分钟,又问吓个姐姐系点,佢定系叫我等,无话我知几时有台,再等十分钟,又问,又等,其实点解预订左台都要等咁耐? 问个姐姐,佢唔理我,话"系也,等",最后成八点先有台,个姐姐态度差,好似问系我地嘅错! 坐底左大闸蟹套餐,个汤好快就到!之后啲蟹粉小笼包,蟹粉蒜容包即刻到,好似快餐,要即刻还枱咁,未食完个汤已经来大闸蟹! 不过有得食好个无得食,食完只蟹就等左成个钟都无嘢食! 我地坐左成个钟,追左好多次,啲侍应唔系当睇唔到,就系话追左,但系啲食物系无来到! 其间侍应倒泻可乐,话比翻个可乐我地,点知又消失得无影无踪!茶无水,要求冲水,最后都系无人理,自己倒! 最劲系无啦啦啲菜同乌冬未上就上糖水! 最后我地受唔住,叫左个侍应去叫经理嚟,佢竟然话经理都好惨,好受靶,叫我唔好揾经理!!!! 个经理出到嚟,同佢讲佢咩都系哦哦哦,无任何解决方法,又系态度差! 我觉得今时今日系唔可以咁嘅 customer service.
我觉得今时今日系唔可以咁嘅 customer service. 去呢间野食饭简直贴钱买难受!