2021-10-02 465 浏览
Food is just ok, but the Philippine staff has bad attitude.唔会再去,个waitress全程都好似好唔l钟意serve 你。我地坐二楼,1点几成层得一台都要话其他reserved. 到我地走都无坐到一半,唔想比我拣位无所谓,唔好一路黑面,由落单,上菜到卖单全程都好有态度,我谂其实唔系好想招呼人。见佢对其他客都系咁,仲要比service charge你,真系比得好唔happy.食物方面ok,但唔好太有期望。Egg Benedict 个烟肉系Grill我得几好味 Burger就一般,觉得个肉就唔系靓肉,所以用佐好多黑胡椒去cover up.可乐两杯 $76,即系$38 1杯餐牌好似唔觉有soft drink,所以无留意价钱就叫佐。见隔离台要tap water 但见个waitress 都有微言。最后,我会black list呢间餐厅,唔知系咪谂住无咩竞争,所以咁样招呼客人。

食物方面ok,但唔好太有期望。

Egg Benedict 个烟肉系Grill我得几好味

可乐两杯 $76,即系$38 1杯
餐牌好似唔觉有soft drink,所以无留意价钱就叫佐。