2022-04-17 2586 浏览
BadList⛔️黑名单✖︎食到要特登要写食评😣喺网上见到食评唔错点心都几得意😆终于有机会试到🤩大开眼界 好戏在后头$800几蚊嘅呢一餐大家又觉得抵唔抵呢🔸炸乳鸽见到$39@1乳鸽系咪好抵呢 咁就见仁见智啦个人就接受唔到食「冻冰冰嘅炸乳鸽」😄🔸山竹点心见到咁多人推介梗系要试吓啦 粟米羹馅 🌽个人宁愿食返盒装粟米汤😋🔸梨型点心食到怀疑人生 唔知食紧啲咩 牛肉内馅🐮想摆多啖入口都有啲却步..🔸朱古力猪猪包甜耶耶朱古力内馅…🍫甜过食Brownie 钟意食甜嘅 都可以试吓🔸陈皮炖梨摆落口第一啖都要吐返出嚟.超乎你想像 本身以为系清清甜甜嘅甜品😯点知带嚟嘅系味觉上嘅冲击咸咸甜甜冇陈皮味 整体甜到糖尿病⛔️🔸炸虾多士$89@3 大家谂吓值唔值Size等于普通方包嘅¼ 面包朔晒啲油 食落淡淡油 我都唔知有咩好讲.🔸乜乜炒肠粉淡茂茂 只有豉油和盐的味道 我是美女厨房的嘉宾吗?🔸水煮鱼春卷最后一款介绍嘅就系万众期待味道较佳的一道点心 也是我吃得最多的一款 吃了半条👍🏻👍🏻👍🏻可以放心食🔸基本虾饺烧卖叉烧包冇都唔紧要 但食物质素都应该要比得上M记吧🍟🍔🐷以上均为个人真实食评😄
BadList⛔️黑名单

见到咁多人推介梗系要试吓啦 粟米羹馅 🌽
个人宁愿食返盒装粟米汤😋
🔸梨型点心
食到怀疑人生 唔知食紧啲咩 牛肉内馅🐮
想摆多啖入口都有啲却步..
🔸朱古力猪猪包
甜耶耶朱古力内馅…🍫甜过食Brownie
钟意食甜嘅 都可以试吓
🔸陈皮炖梨
摆落口第一啖都要吐返出嚟.
咸咸甜甜冇陈皮味 整体甜到糖尿病⛔️
🔸炸虾多士
$89@3 大家谂吓值唔值
🔸乜乜炒肠粉
淡茂茂 只有豉油和盐的味道 我是美女厨房的嘉宾吗?
🔸水煮鱼春卷

🐷以上均为个人真实食评😄