2024-03-19 473 浏览
行过好多次海港城,不过比较少行到去近中港城个边,所以真系无发现到呢间咁可爱嘅店舖系度。在于我同朋友都好喜欢Milo😍😍😍呢间Bape Cafe绝对系新发现😍😍😍间Cafe喺本身Bathing Bape店内(因为而家行小朋友个边比较多🤣🤣),入到去嘅装修其实都简单,但又几舒服嘅!我地有大有细路仔,店舖细细仲好惊无位,点知店员好好,安排到一个好啱带住小朋友坐低食嘢嘅梳化位比我哋!睇睇个餐牌,好似样样都想食,但我哋都系以小朋友为主!⭐️松露薯条呢个系全部小朋友都必点食物🤣🤣🤣无呢样坐唔定!⭐️水牛城鸡翼做得非常之好,知我哋有小朋友,将啲汁分开上,咁小朋友同大人都可以食!唔怕辣辣啦!⭐️烟三文鱼卡邦尼意粉配三文鱼籽好香味,卡邦尼意粉一向系西餐厅都系必点嘅食物(比小朋友)。配上三文鱼籽,好正!⭐️香辣大虾蕃茄扁意粉呢个系我哋大人食嘅,蕃茄味好浓,而大虾🍤口感唔系淋嘅!⭐️迷你汉堡(牛肉、蟹肉、羊肉)呢个好可爱,因为我哋小朋友多,一人拣一个,竟然仲可以系3款口味拣自己钟意嘅!饮品方面我哋就睇中餐牌上面嘅咖啡,分别order咗热薄荷朱古力咖啡、姜汁朱古力同埋冻朱古力咖啡。热饮有跟Bape图案系杯上,好可爱。冻

⭐️松露薯条
呢个系全部小朋友都必点食物🤣🤣🤣无呢样坐唔定!
黑松露薯条

⭐️水牛城鸡翼
水牛城鸡翼

⭐️烟三文鱼卡邦尼意粉配三文鱼籽
烟三文鱼卡邦尼意粉配三文鱼籽

⭐️香辣大虾蕃茄扁意粉
呢个系我哋大人食嘅,蕃茄味好浓,而大虾🍤口感唔系淋嘅!
香辣大虾蕃茄扁意粉

⭐️迷你汉堡(牛肉、蟹肉、羊肉)
迷你汉堡

饮品方面我哋就睇中餐牌上面嘅咖啡,分别order咗热薄荷朱古力咖啡、姜汁朱古力同埋冻朱古力咖啡。热饮有跟Bape图案系杯上,好可爱。冻饮就好浓嘅咖啡味,估唔到几香!
薄荷朱古力咖啡
冻朱古力咖啡

以为呢间舖头只系主要卖服饰,竟然Cafe都可以做得几出色,而且价格方面真系唔算贵(系海港城嘅餐厅都唔平)。而且唔洗等位仲要无限时,好值得再去!

环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️