2023-04-28 21 浏览
系屋企楼下食个靓早餐先番工就最精神,我叫佐薯条照烧汁鸡扒茄汁焗豆🥣鸡扒煎得好脆,皮脆肉嫩,薯条都系新鲜炸起,系粗薯条,炸得好脆,热辣辣好正,茄汁焗豆都好正,唔会太甜,亦都唔会太酸,味道啱啱好,一个早餐咁嘅嘢最好食啦🤓妈咪就叫佐薯饼煎烟肉茄汁焗豆🥣烟肉煎得好脆,但系又唔会太浓,烟烟韧韧好香,薯饼有两大块,炸得好好,唔会油淋淋,脆卜卜好好食,同样都系配茄汁焗豆,湿湿地,成个早餐都唔会太热气,妈咪食完都话觉得好饱😙另行饮品我饮佐银河🥤系柠檬梳打黎,有气嘅梳打饮完真系好舒服,冻冰冰又唔会太酸,成杯整得真系啱啱好呀😜妈咪就饮佐大黄蜂🥤原来系热情果益力多,成杯校得啱啱好,益力多唔会太甜,因为有热情果喺度,有啲酸酸地,饮落反而几清新,几好饮😆