今晚放工行经过蒲田里,有个高佬介绍,话新店开张叫我试试,我一家三口就试试,点知道一试难忘,今晚食左一个冰镇鲍鱼,鲍鱼有咬口,弹牙,有鲍鱼鲜味,又大又新鲜,固不到可以在慈云山用38元就食得到,好正呀!BB乳鸽,卖相细细只,D卤水汁味道刚刚好,但色水差左少少(偏黑),不过个女话好好味,要再来多一只,唔咳老板𣎴用切成只上,避风塘茶树姑,你真系估佢唔到,外面好脆,咬落去D茶树姑好香好有囗感,第一次食到感觉好特别,一试难忘。重有今天主角,烤羊架,羊架刚刚好八成熟,羊肉上放左D香草和自然D味道好有内蒙感觉,一排有成1O件才收128元,简直超平,超好味。呢间利丰小店!我要比五个Good佢!!!
呢间利丰小店!我要比五个Good佢!!!
题外话/补充资料: 地方系细D,但食物好新鲜,味道好过D酒家多多声,真系一试难忘,值得再黎多几次
2013-09-06