2018-06-07 498 浏览
前排睇电视比Pizza Hut嘅广告吸引着 所以前几日趁着两姊妹系屋企 就决定嗌pizza食👅我哋叫咗个🤤🍕丰味BBQ酱烤2-3人套餐🍕🍕BBQ酱烤手撕牛 (普通批)👍🏻一开始打开个盒 见到冇乜料咁 同广告相差得有啲远 真系有啲失望🙍🏿点知一咬落去就知道错怪左佢😂因为啲 菠萝 牛肉 蘑菇 烟肉 车厘茄全部都系比啲芝士盖住🤤食落系真系几足料 啲菠萝好甜 同牛肉烟肉夹得好好 仲有上面𠮶啲忌廉芝士好香👅我直情将啲芝士整烂搽满成个pizza😛真系好丰富丰味😏最正系唔使加钱 佢𠮶边已经系芝心批嚟😍钟意食芝士同Pizza嘅人唔可以错过🤣🍖辣味鸡翼拼脆薯格 🤙🏻鸡翼食落去几香几惹味😋但系真系几辣😣唔食得辣嘅就唔好嗌啦😂暑格就有啲失望😞因为系非常之淋同冻哂🙈不过外卖都预咗㗎啦😅🥗车厘茄薯仔沙律👍🏻系叫外卖嘅沙律来讲已经算唔错 几足料又唔会真系得生菜 同埋个薯仔沙律系几好味嘅😂🐷: 对于两个女仔嚟讲 呢个餐都真系几多 去到最后 我哋都系食唔晒 食净两块Pizza同埋鸡翼 留返第二朝早餐🤣🙈🔅埋单$230 有机会第日都会encore嘅😛

我哋叫咗个🤤

🥗车厘茄薯仔沙律👍🏻

车厘茄薯仔沙律

🔅埋单$230 有机会第日都会encore嘅😛
2018-06-03
50 分钟 (外卖送餐)
BBQ酱烤手撕牛Pizza
车厘茄薯仔沙律