2021-11-09 405 浏览
好耐之前食过呢间餐厅 𠮶阵佢啱啱开业 讲真个体验真系麻麻地 店员态度差 猪手嘅薯蓉又油😵‍💫 真系抵我俾劣评佢㗎但事隔超过两年 唔知呢间餐厅有冇进步呢😮 上次系食晚餐 今次系食早餐 当然冇油腻嘅薯蓉咁heavy啦 餐牌有两页 一面主要系汤面类 可以只系点一碗汤面再加野饮 又可以再另加红肠同炒蛋 都系加6蚊姐 咁flexible就啱晒唔同食量嘅人 可食多食少👍🏻我今次就嗌咗BBQ鸡扒包 由于店员讲咗句啲汁系辣辣地 而我今日又唔想食辣野 所以就嗌咗鸡扒包走酱 上碟嘅卖相都唔错 鸡扒几厚同埋炸得几香脆 炸粉唔算太厚 可以接受 咬落口都仲有肉汁🐥 包都烘得几脆 不过个包都几干 可能唔好走酱会好啲😂 因为全部野都系脆口 但呢个包嘅质素都值得下次再嚟帮衬餐饮我嗌咗热咖啡多奶 所以都冇话好苦 好彩有杯野饮饮吓 所以先冇咁干争争😂

早餐