话说 就系我夜晚冇野做既时候 我就开左个app去睇下有咩买拉 睇下睇下就睇左去野食到lu 见佢个餐牌d野食几吸引 甘谂住同男朋友买返2张黎试下我地去之前有bk位既 我打去bk既时候 个waitess已经话好full 要bk就快手 最终bk吾到晏d既时段 只可以食早既时段 不过我都冇咩所谓由湾仔mtr行去个到都要10mins 基于我地都系路痴 所以系需要google map帮手既 个间野都算几入 吾怪之得要做sales拉一入到去 个服务员态度吾错 而且都几nice 都会主动同你倾下计😊之后就帮我地order左野食头盘2碗汤都普普通通 不过不失烟三文鱼沙拉 d烟三文鱼得好细块鲜虾沙拉 感觉上怪怪地个味道主菜蜜糖芥末咸猪手(炸得好味 又够脆 有少少肥 值得推介)美国西冷牛扒(普通料 但个汁几好味)甜品火焰雪山(个人觉得好难食)心太软(吾错)任食甜品(难食与ok之间)

头盘

2碗汤都普普通通 不过不失

烟三文鱼沙拉 d烟三文鱼得好细块

鲜虾沙拉 感觉上怪怪地个味道

主菜

蜜糖芥末咸猪手(炸得好味 又够脆 有少少肥 值得推介

美国西冷牛扒(普通料 但个汁几好味)

甜品

火焰雪山(个人觉得好难食

心太软(吾错)

任食甜品(难食与ok之间)
2016-01-16
庆祝纪念