2024-07-21
呢间餐厅位于Airside,6楼平台, 又chill 又relex。环境好好,坐得好舒适阔落。干净企理。而且店员服务很好。上菜速度理想。再加上宠物友善🐶肉酱意粉💁🏻♀️😍意粉挂满酱汁又弹牙🥰仲好香喷喷热辣辣。酱汁份量充足。成个意粉都好美味👍🏻齿颊留香😋纽西兰谷饲肋眼牛扒牛扒肉质Juice幼嫩👍🏻。好香烤火味。肥瘦适中,大大块高质超抵食👍🏻。伴碟蔬菜蕃茄仔好新鲜。再配有大啡菇拍芝士火箭菜迷迭香酱。整体配合都好好。正👍🏻两杯non-alcoholic 饮品 - Fruit Punch红莓汁,菠萝汁,橙汁同埋柠檬汁&gingle ale混合而成。好好饮。好有层次感。透心凉🤗。Berries Smoothie - 🙋🏻♀️超级推介。满满蓝莓汁混合入蓝莓果肉。够冻。清甜好饮。透心凉🤗以上嘅组合好精彩好丰富😍食材优质新鲜,用心制作。绝对系必食推介😍👍🏻👍🏻👍🏻我哋边享受美食边倾偈,呢度服务态度都好好。全程都好写意。好难得香港可以揾到一个咁舒服嘅聚脚地方,Menu仲有好多唔同嘅main course & 甜品选择。好有特色。用心制作。所以我都极力推介❤️
肉酱意粉💁🏻♀️
😍意粉挂满酱汁又弹牙🥰仲好香喷喷热辣辣。酱汁份量充足。成个意粉都好美味👍🏻齿颊留香😋 纽西兰谷饲肋眼牛扒
牛扒肉质Juice幼嫩👍🏻。好香烤火味。肥瘦适中,大大块高质超抵食👍🏻。伴碟蔬菜蕃茄仔好新鲜。再配有大啡菇拍芝士火箭菜迷迭香酱。整体配合都好好。正👍🏻 两杯non-alcoholic 饮品 -
Fruit Punch
Berries Smoothie - 🙋🏻♀️超级推介。满满蓝莓汁混合入蓝莓果肉。够冻。清甜好饮。透心凉🤗 以上嘅组合好精彩好丰富😍食材优质新鲜,用心制作。绝对系必食推介😍👍🏻👍🏻👍🏻