2020-10-29
今日只假期突然想食火锅, 于是黎到moko 食牛涮锅, 好彩行快两步唔使等位, 估唔到lunch time 都几多人, 入座之前要简set同埋汤底先, 用餐时间90分钟, 有少少赶, 计埋加一, 两个人埋单 $340左右, 肉类可以scan QR code 无限refill, 出面都可以自己攞其他食物同饮品, 但款式就好少, 主要得丸、菜、菇, 有d芝士丸都几好食, 当然仲有面, 乌冬, 雪糕机 (冇牌子), 但系食放题 当然食肉先抵。肉类: 我地简左level 2 有牛猪鸡, 鸡同猪都一般, 鸡肉有几旧, 但谐谐地, 猪肉系一片片, 比较 薄身, 牛就几好食, 当然冇雪花牛个d咁高质, 佢系似肥牛个只, 所以都refill左好多碟, 好彩碟碟 质素都差唔多。汤底: 我地简左蕃茄同埋咖哩, 蕃茄一般, 虽然有几旧蕃茄肉系到, 但一d蕃茄味都冇, 到之后加 汤就更加冇味, 咖哩汤就比较好食, 唔太浓但好香, d牛吸左d咖哩几好食。整体黎讲: 性价比高, 会再帮衬
整体黎讲: 性价比高, 会再帮衬