2020-09-01 141 浏览
今日男朋友生日因为限聚令嘅关系我哋又好钟意食麻辣所以决定黎个麻辣火锅午餐 😋我哋一坐低已经有一个红枣雪耳糖水 之后我哋就点餐店员介绍店舖季节限定鲜活海蛏肉俾我哋 最好就系佢哋有半份同一份点 我哋两个人都可以点好多款式 劲期待佢个火锅嚟到 🤤我哋嗌左个鸳鸯麻辣锅 点左小辣 啱啱好 辣得好过瘾𠮶种 🤤仲有个大骨浓汤劲浓郁 !我哋叫咗安格斯肥牛 好多油花 超香牛味一定要嗌 仲有个稻田毛肚 即系冇漂白嘅牛柏叶 好爽口店员仲提我地要渌几耐好细心 !季节限定𠮶个蛏子仔 好鲜甜啊~ 钟意食莴笋一定要试佢个手工莴笋片 简直令一种口感黎 切得好薄 好 爽 脆 !最后麻辣火锅当然唔少得要食佢个晓宇苕粉 好似宽粉咁 ininunun再索晒啲麻辣汤 真系好正!! 同埋佢都算好抵食下次一定会再嚟🤤而家打完食评已经想再去哈哈🤤