2016-09-19 1227 浏览
睇完戏,一个人去zara入货转季。Salad lover 系唔会放周任何尝试未食过既沙律机会。去左a1餐厅 parkview到食,拣佢因为比佢既烧牛肉沙律相吸引。一坐底光速点左烧牛肉沙律同龙虾忌廉汤。对沙律好大期望,对龙虾就抱一般态度,毕竟$42,想几豪华😳沙律黎先!哗!比张相更加吸引!材料真系如菜名一样,美国烧牛肉生菜同蕃茄伴黑醋,多一样野都无,生菜是新鲜爽脆的,黑醋系杰身甜醋,唔会太酸,个味夹!再食牛肉!不得了!好juicy!好香油脂同牛味!的确好好食,份量既话share可能不太够,一人食就好满足,唯一美中不足系材料唔够多元化,如果加d洋葱、芝士或南瓜就完美了。龙虾汤!$42算系咁,都几大碗,得体的,有小虾肉,但味道有d腥,我是可以接受的,太爱食海鲜。继续我食匀全港沙律故事。
睇完戏,一个人去zara入货转季。

一坐底光速点左烧牛肉沙律同龙虾忌廉汤。
对沙律好大期望,对龙虾就抱一般态度,毕竟$42,想几豪华😳

继续我食匀全港沙律故事。