2021-02-05
之前经过见到 觉得佢个门面好靓好grand😍上网先知原来系 blacksheep restaurants 旗下既餐厅 食希腊菜🇬🇷😳见到有hummus即刻心心眼 要同我既hummus buddy朋友一齐试🤤lunch set真系劲抵食😳每人$168加一 就有齐晒下面既野😋食到劲饱好满足😆💛𝐇𝐮𝐦𝐦𝐮𝐬望落就知一定好食 好滑身🤤💕又够厚身 特别在于佢多左阵蒜头味🧄我几中意! 第一次用vegetable crudites🥒🥕黎点hunmus食 原来都几夹同新清😌🥣𝐀𝐯𝐠𝐨𝐥𝐞𝐦𝐨𝐧𝐨 𝐓𝐢𝐬 𝐆𝐢𝐚𝐠𝐢𝐚𝐬原来系好浓郁既鸡汤 偏咸 落左lemon🍋酸酸地 仲有好多鸡肉😍一人饮少少岩岩好🥗𝐂𝐲𝐩𝐫𝐢𝐨𝐭 𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝冇谂过呢个咁好食😳yogurt份量唔多 所以唔会太酸同涩口☺️劲多脆米波波 真系脆口到想系咁食😍个sauce同红桑子酸酸甜甜💕🌯𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐒𝐨𝐮𝐯𝐥𝐚𝐤𝐢🐷估唔到系一整条既size😱pita bread好松软 外面微微脆 同amce既有得比! 个好juicy! 最底既Pita bread索晒d汁☺️猪肉好淋 仲有grilled过既炭烧香味🤤入面仲有薯条🥔蕃茄🍅同莞茜🌿(唔食莞茜既小心!
💛𝐇𝐮𝐦𝐦𝐮𝐬
🥣𝐀𝐯𝐠𝐨𝐥𝐞𝐦𝐨𝐧𝐨 𝐓𝐢𝐬 𝐆𝐢𝐚𝐠𝐢𝐚𝐬
🥗𝐂𝐲𝐩𝐫𝐢𝐨𝐭 𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝
估唔到系一整条既size😱pita bread好松软 外面微微脆 同amce既有得比! 个好juicy! 最底既Pita bread索晒d汁☺️猪肉好淋 仲有grilled过既炭烧香味🤤入面仲有薯条🥔蕃茄🍅同莞茜🌿(唔食莞茜既小心!🤣)好香口😋味道系我中意既💕
🌯𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐒𝐨𝐮𝐯𝐥𝐚𝐤𝐢🐔
同上面个个大同小异 变左鸡丝~ 味道较light😆我中意猪肉多d🤤