餐厅: Dazzling Cafe (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
🎄𝗗𝗮𝘇𝘇𝗹𝗶𝗻𝗴 Bling Bling 圣诞餐🎄圣诞节就梗系要食圣诞大餐啦🎄今次同两位小公主一齐嚟到尖沙咀The One嘅𝗗𝗮𝘇𝘇𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗮𝗳𝗲💖呢度除咗啲嘢食睇得又食得之外🥰餐厅嘅布置到超级靓😍花花打卡墙🌸可爱独角兽同埋靓靓公主梳化📸🎄和风芦笋雨衣甘蓝沙拉有我哋最钟意食嘅牛油果🥑雨衣甘蓝份量超级多!配合醋汁酸甜可口🎄圣诞开胃菜组合 香煎带子配芒果莎莎~带子劲大粒!肉质爽口弹牙蜂蜜芥末鸡翼~呢个系我每次嚟到𝗗𝗮𝘇𝘇𝗹𝗶𝗻𝗴都一定会食!蜂蜜酱汁甜甜地好好味!单骨鸡翼食得够晒方便𝗗𝗮𝘇𝘇𝗹𝗶𝗻𝗴 盐酥鸡~外层酥脆!里面肉汁Juicy⁡🎄主食系餐牌任选2款意大利面!或者加$𝟭𝟬升级🌟我哋拣咗升级黄金乌鱼子蒜香意大利面!用料十足超多黄金乌鱼子!同埋青酱奶油鸡腿意大利面!有三大油鸡腿!肉质嫩滑juicy!⁡🎄雪人部落用绵密泡沫制成嘅小雪人⛄️相当可爱!浓郁朱古力味甜而不腻⁡🎄香抹圣诞树香浓抹茶加鲜奶,圣诞树造型🎄香蕉牛奶味奶昔口感细腻🎄圣诞缤纷二重奏蜜糖吐司两个小公主一见到嘅时候超级开心🥳抹茶吐司制成圣诞树🎄仲有𝗢𝗿𝗲𝗼黑色蜜糖吐司圣诞城堡🏰⁡吐司外酥内软抹茶味十足,层次感十足!
🎄𝗗𝗮𝘇𝘇𝗹𝗶𝗻𝗴 Bling Bling 圣诞餐🎄

⁡🎄主食系餐牌任选2款意大利面!或者加$𝟭𝟬升级🌟

⁡🎄雪人部落
用绵密泡沫制成嘅小雪人⛄️相当可爱!浓郁朱古力味甜而不腻

🎄香抹圣诞树
香浓抹茶加鲜奶,圣诞树造型🎄香蕉牛奶味奶昔口感细腻

🎄圣诞缤纷二重奏蜜糖吐司

2021-12-15