2024-07-21
今日(21-7-2024 Sun)老公唔舒服唔返教会,我差唔到可以出门口买饺时,佢就起到身,一齐去食早餐。唔知去边喥食,佢话大快活,好似抵啲。我去揿机,佢就揾个位坐低先,我去到即睇menu,见到有枫糖牛角包同脆香黄金鸡扒早餐,我见好耐冇食牛角包,但又想食鸡扒餐,咁点算?细心睇menu,见到有个牛角包餐系有鸡扒,就系$42.00嘅W19餐,就决定要呢个,饮热柠水。老公就要$38.00嘅W17餐,亦系饮热柠水。买咁飞等咗一段时间至有齐,我嘅餐有:枫糖牛角包,阿活香嫩炒滑蛋,脆香黄金鸡扒同茄汁豆,老公𠮶份有枫糖牛角包,火腿汤通粉,鲜茄蘑菇炒滑蛋同茄汁豆。我哋开餐喇,先食脆香黄金鸡扒,我食唔到脆香,食到枫糖,鸡扒口感正常冇问题。1.5分阿活香嫩炒滑蛋系全熟,冇乜问题;茄汁豆来货冇问题,佢哋有整返暖;老公俾啲火腿汤通粉我食,味道贯彻一样淡淡地,一般,而佢亦都只系微暖。2+3+2分最后食枫糖牛角包,呢间有牛油味,正常酥脆,OK嘅。5分而杯热柠水呢?又系涩。1.5分环境:已经冇乜枱可拣,个位被冷气机吹正,都几冻。卫生:都系见到几耐至收嘢’。2.5分抵食系2.5分
唔知去边喥食,佢话大快活,好似抵啲。
同脆香黄金鸡扒早餐
老公就要$38.00嘅W17餐,亦系饮热柠水。
买咁飞等咗一段时间至有齐,我嘅餐有:
枫糖牛角包,阿活香嫩炒滑蛋,脆香黄金鸡扒同茄汁豆,
老公𠮶份有枫糖牛角包,火腿汤通粉,鲜茄蘑菇炒滑蛋同茄汁豆。
1.5分
2+3+2分
最后食枫糖牛角包,呢间有牛油味,正常酥脆,OK嘅。
5分
而杯热柠水呢?又系涩。
1.5分
环境:
已经冇乜枱可拣,个位被冷气机吹正,都几冻。
卫生:
都系见到几耐至收嘢’。
2.5分
抵食系2.5分