2017-08-28 113 浏览
Blue monday工作了一整天 ,忽然興起在家附近買了外賣。 呢間壽司店之前都見到好多人喺度買外賣,中午尤其受歡迎, 位置好方便喺正大馬路門口貼滿了餐牌 可以喺入去之前,慢慢企係度睇清楚, 雖然我係烏冬怪但夜晚梗係食飯啦, 而且所有飯類均配有麵豉湯或者係汽水,好抵食。 今次我叫咗個三文魚海膽飯都係80蚊咋, 另外加咗四蚊全果汁先生嘅橙汁。如果想輕食,店內都有個櫃擺滿壽司,刺身,可以自己選擇。就咁睇落去每一件刺身都好肥美新鮮叫咗飯之後就企喺側邊等,好快就到我拎,番到屋企一打開, 即刻開心曬。一碗入面有六大塊 三文魚,而且每一件都係厚切 海膽非常新鮮, 融化喺口腔入面,撈埋落啲飯度食就一流。80蚊就可以令自己食得咁開心真係好抵俾

門口貼滿了餐牌 可以喺入去之前,慢慢企係度睇清楚, 雖然我係烏冬怪但夜晚梗係食飯啦, 而且所有飯類均配有麵豉湯或者係汽水,好抵食。 今次我叫咗個三文魚海膽飯都係80蚊咋, 另外加咗四蚊全果汁先生嘅橙汁。如果想輕食,店內都有個櫃擺滿壽司刺身,可以自己選擇。

就咁睇落去每一件刺身都好肥美新鮮

三文魚海膽魚生飯

80蚊就可以令自己食得咁開心真係好抵俾
2 分钟 (外卖自取)
三文魚海膽魚生飯