2021-09-08
• Newly Opened Shisha Bar 🌬•-Boba Bear又系中环开返喇!仲要系中环兰桂芳既核心地带🔥以前蒲开既朋友仔应该都对安庆大厦唔陌生🤭从前既clubbing场改装成shisha lounge,可想而知个空间有几大呢!去过Boba Bear既都知佢主打shisha,同埋bubble tea inspired既cocktail,今次试左既Hookah Kid就系其中一款,白桃乌龙茶底配vodka同益力多,甜甜地好清新,再加入珍珠够哂signature🌟另外两杯既cocktail就会比较浓少少,分别系好受欢迎既Tung Ling Fei同It’s Not A Negroni,Tung Ling Fei(冻柠啡)顾名思义系加左expresso同柠檬,咖啡味都几浓,仲有少少柠檬嘅酸味,好特别!Shisha方面有专人为你调制,我就净系同佢讲左要fruity d同埋唔钟意咩味,最后佢调岀黎既都好岩我心水🥰而且食落好smooth唔会有呛喉既感觉。顺带一提呢度啲staff都好friendly好有礼貌,系度玩得好开心,相信我一定会好快再返去🤭#bobabearhk
Boba Bear又系中环开返喇!
仲要系中环兰桂芳既核心地带🔥
以前蒲开既朋友仔应该都对安庆大厦唔陌生🤭
从前既clubbing场改装成shisha lounge,
可想而知个空间有几大呢!
去过Boba Bear既都知佢主打shisha,
今次试左既Hookah Kid就系其中一款,
白桃乌龙茶底配vodka同益力多,
甜甜地好清新,
再加入珍珠够哂signature🌟
另外两杯既cocktail就会比较浓少少,
咖啡味都几浓,
仲有少少柠檬嘅酸味,好特别!
Shisha方面有专人为你调制,
我就净系同佢讲左要fruity d同埋唔钟意咩味,
最后佢调岀黎既都好岩我心水🥰
而且食落好smooth唔会有呛喉既感觉。
顺带一提呢度啲staff都好friendly好有礼貌,
系度玩得好开心,
相信我一定会好快再返去🤭