朋友生日,谂住请朋友食餐好嘅,见到屯门开咗铁板烧就去试下啦,打电话留咗位,客服send咗个menu过嚟叫我拣定a定b,我都已经覆咗佢,预约咗下午一点半,我同朋友提早十分钟到,当时餐厅指仲需要等一阵先至可以安排座位(其实当时都见到啲入面嘅客人似系坐低冇耐,已经心知不妙)但见店家咁讲又咁啱落雨,咪系喺门口等下.结果等到下午一点五十分,我已经揾好另一间餐厅,再入去铺头问,店家竟然回覆我仲要等四个字🙄我心谂咁我book嚟做乜,店家根本就冇理到个预约,有人walk-in就畀咗佢入去先,甘惊我唔嚟嘅我唔介意比订金,而唔系要客人嚟到白等啰.价钱以屯门嚟讲真系唔算平,368另收加一,心谂其实食唔到都好嘅,佢咁样做生意,就算比我入到去,可能都要食得好赶😒