之前book左13:00,去到店员话要等一阵、已经有台埋左单,但系最后等左15分钟都未入得,仲要同街客一齐等。佢都系俾街客入先,禁我唔明book位黎做咩?如果唔想做booking,或者一定要排,咪唔好做网上booking啰,禁我可以选择愿意等的话就去食。而且无限时无话一定要齐人先可以入。隔黎二人台有一个人迟左成起码30-45分钟先黎都照俾其中一个入先,变左交台时间劲长。食物方便,完全唔值呢个价钱。Matchy combo全部都可以自己系屋企煮到都要卖$120 up,某D选择仲要加钱。个炸鸡pancake,炸鸡ok,但pancake入面好似未熟透禁,一旧粉,仲差过食嘉顿方包。炸番薯条dry过我条命,仲要个底超级油。得个开心果奶昔好少少。真系不了唔明点解又贵有难食都禁多人排队

食物方便,完全唔值呢个价钱。
炸番薯条dry过我条命,仲要个底超级油。
得个开心果奶昔好少少。真系不了

唔明点解又贵有难食都禁多人排队