Brick lane 喺香港都有几间分店 尖沙咀铜锣湾都有 相信好多人都食过沙田呢间deli 嘅分别 系有啲位系自助嘅 譬如要自己出去落order同埋攞水攞纸巾烤南瓜红菜头沙律🥗 Pumpkin beetroot salad $88 - 本身惊沙律唔够饱 但呢个好大碟㖞!南瓜同埋红菜头都俾得好generous 成碟嘅调味 酸酸地几好味烧猪肋骨 Baby back ribs $128 - 呢个性价比几高呀猪肋骨切到六七条 伴菜仲有啲蔬菜同薯仔🥔 成碟营养均衡 - 有蛋白质 蔬菜纤维 同碳水化合物 😇黑松露蘑菇天使面 Truffle mushroom angel hair $98 - 黑松露味好香 忌廉汁同蘑菇都俾咗好多 啲汁捞埋意粉完全够食 唔会干争争 👍🏻呢间嘢虽然有啲位要自助 但overall食物同侍应水准都唔错 夜晚来讲 喺沙田新城市呢个价位 我觉得可以再回头 ☺️🍽 餐厅: BRICK LANE Deli🏠 地址: 沙田沙田正街18号新城市广场一期1楼126号舖#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography

成碟嘅调味 酸酸地几好味

🍽 餐厅: BRICK LANE Deli
🏠 地址: 沙田沙田正街18号新城市广场一期1楼126号舖

#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram
  • 黑松露蘑菇天使面
  • 烧猪肋骨