2023-02-27
烟熏三文鱼,荷兰酱,菠菜,糖心蛋,英式松饼💰$155 👅👅👅👅👅好特别啊!佢系用咗英式松饼上面配埋荷兰酱同埋菠菜再夹杂着糖心蛋外皮就用咗烟熏三文鱼包住。一直落口糖心蛋嘅蛋汁流哂出黎太邪恶了。而且夹埋菠菜同埋荷兰将个味道好唔错。猪肉香肠,烟肉,鸡蛋,大啡菇,酸种面包💰$170 👅👅👅👅👅呢个都几似一个全日早餐,我自己都几钟意食酸种面包贪佢酸酸地几开胃。呢个鸡蛋就唔系糖心蛋啊,反而系煎蛋。味道都几正!最紧要系佢个大啡菇超好食。Éclair 闪电泡芙 💰$75 👅👅👅👅👅闪电泡芙真系好味到不得了!入边唔会太甜,外皮够脆,我觉得$75唔算贵,而且仲要咁大旧。出边有好多泡芙都劲贵,有阵时真系唔舍得食。Lemon Tart 柠檬挞💰$75👅👅👅👅👅柠檬挞又系好唔错!估唔到佢嘅甜品一样咁出色,酸酸地嘅柠檬酱汁配埋甜甜地嘅蛋白霜,另外一试难忘。佢个挞底唔会太硬。
💰$155 👅👅👅👅👅
好特别啊!佢系用咗英式松饼上面配埋荷兰酱同埋菠菜再夹杂着糖心蛋外皮就用咗烟熏三文鱼包住。一直落口糖心蛋嘅蛋汁流哂出黎太邪恶了。而且夹埋菠菜同埋荷兰将个味道好唔错。 猪肉香肠,烟肉,鸡蛋,大啡菇,酸种面包
💰$170 👅👅👅👅👅
呢个都几似一个全日早餐,我自己都几钟意食酸种面包贪佢酸酸地几开胃。呢个鸡蛋就唔系糖心蛋啊,反而系煎蛋。味道都几正!最紧要系佢个大啡菇超好食。 Éclair 闪电泡芙
💰$75 👅👅👅👅👅
闪电泡芙真系好味到不得了!入边唔会太甜,外皮够脆,我觉得$75唔算贵,而且仲要咁大旧。出边有好多泡芙都劲贵,有阵时真系唔舍得食。 Lemon Tart 柠檬挞
💰$75👅👅👅👅👅