2017-09-22
好耐无黎过东大街食野啦!有好多新既餐厅,咁岩经过呢间餐厅派紧优惠券㖞,加上睇menu又好似好吸引,有海鲜并盘呀就即管入去食下啦一入店内,就已经望到成间铺,虽然唔大,但坐得都几舒服的,d位唔会好迫仲有小食送添有手工啤呀我地每人叫左1支左手边:热情水果味既手工啤,酒味浓d,同样地果味亦都出d,我觉得呢只好饮d右手边:芒果及热情果味,饮落好淡,无咩果味,所以岩d无饮开酒既人饮虾兵蟹将汉堡个包是脆的仲系热的软壳蟹好大件,由上至下都脆卜卜的好有口感,中间仲有2只大虾添香烤鳗鱼汉堡好有睇头条鳗鱼好长,不过我觉得烤得唔够火候,而且鳗鱼汁都较少,所以味道有点逊色,个包同样亦都系脆的主角出场喇......海鲜并盘好有份量,有蚬,虾,鱿鱼,青口,螺,带子&濑尿虾,味道好正不过带子就overcook左,无咩口感
仲有小食送添
有手工啤呀我地每人叫左1支
虾兵蟹将汉堡
香烤鳗鱼汉堡
好有睇头条鳗鱼好长,不过我觉得烤得唔够火候,而且鳗鱼汁都较少,所以味道有点逊色,个包同样亦都系脆的 主角出场喇......海鲜并盘