2016-12-23
Burger 爱好者既我, 经过荃湾, 见到有间burger 小店忍唔住要试一试黎到8点几, 已经坐满人, 仲有唔少人系到等位好彩都系等10-15分钟左右就有位了, 系门口已睇过menu, 蓝色burger 系几特别, 但我仍然被劲量级双重手打牛肉汉堡被吸引burger跟套餐, 汽水自己拎一个burger set 紧系唔够二个人食, 另外要多个黑椒蜜糖鸡翼, 同埋卡邦尼意大利粉劲量级双重手打牛肉汉堡, 都几夸张, 一层牛肉汉堡已经够厚, 而呢个系两层, 搅到唔知点食好所以要KO左一层汉堡先, 轻轻一切已经出黎肉汁手打牛肉汉堡比较结实, 肉味浓, 食落好Juicy黑椒蜜糖鸡翼, 啱啱出炉, 热辣辣鸡翼边焗得脆仆仆, 加上蜜糖, 未食过咁好食既蜜糖鸡翼意粉类, 也有6款选择, $38-58价位看见卡邦尼只需$38, 起初以为份量很少, 或味道麻麻点知份量不算少, 意粉爽口弹牙又挂汁, 忌廉汁香浓但不腻, 食到底都仲有忌廉呢个超抵既价钱 $38食到咁好质素既卡邦尼, 超推介
黎到8点几, 已经坐满人, 仲有唔少人系到等位 好彩都系等10-15分钟左右就有位了, 系门口已睇过menu, 蓝色burger 系几特别, 但我仍然被劲量级双重手打牛肉汉堡被吸引 burger跟套餐, 汽水自己拎
劲量级双重手打牛肉汉堡, 都几夸张,
一层牛肉汉堡已经够厚, 而呢个系两层, 搅到唔知点食好
手打牛肉汉堡比较结实, 肉味浓, 食落好Juicy
黑椒蜜糖鸡翼, 啱啱出炉, 热辣辣
鸡翼边焗得脆仆仆, 加上蜜糖, 未食过咁好食既蜜糖鸡翼
看见卡邦尼只需$38, 起初以为份量很少, 或味道麻麻
呢个超抵既价钱 $38食到咁好质素既卡邦尼, 超推介