2011-06-08 70 浏览
呢间monster burger 已经食左好耐, 不过都未写过佢!今次路过此地又点可以唔食? 其实burger 真系唔算话好特别, 不过都唔错! 好过"三个O" 果间先!点解要特登写呢间? 因为佢既薯条系我食过咁多间BURGER 最好味既一间!呢度既薯条系连皮炸, 亦都系粗身薯条, 食落好够薯味, 亦唔算多油 今次黎到叫左个餐, 比左d 冻既薯条我 搅错, 主角黎嫁wo! 紧系叫佢换! 个店员好似有d难为情咁... 但系经理听到好识做, 即刻叫换过d 新既比我! 应该系即炸, 所以坚好食! ps: 平时都系热, 可能今日下午黎人小就炸定 其实卖得呢个价位就唔好好似m记咁, 比小小heart 先留得住客人食薯条记得黎monster!

今次黎到叫左个餐, 比左d 冻既薯条我

食薯条记得黎monster!
2011-03-08