2023-07-06 11 浏览
呢间小店黎,小本经营,但用料绝不马虎,而且劲抵食,每款汉堡都系$58,仲可以加钱就有薯格饮品!我地叫佐两款汉堡,一款系脆炸鱼柳汉堡,估唔到鱼柳会咁大条,原条鱼柳放系汉堡入面,长到突晒出黎呀!鱼柳虽然炸到表面脆晒,但系一啲都唔会干或者硬,鱼肉都仲好嫩好滑,炸粉唔系咁厚,唔会食到成口都系粉粉,反而好香,好松好脆,仲有啲蕃茄生菜夹住黎食,一个清新既汉堡( ^ω^ )另外呢个就系脆炸乳酪鸡汉堡,鸡扒系新鲜炸起,好热辣辣,啲鸡肉热到一咬就有肉汁,表皮就炸到好脆,另外汉堡仲有乳酪夹住,酸酸地,成个感觉都好fresh,亦有唔少青瓜丝生菜丝,一个丰富既汉堡呀(*^o^*)我地有跟餐加佐薯格,薯格即叫即炸既,真系新鲜热辣,劲脆劲香口,唔点茄汁都好好食,再饮埋罐汽水就岩岩好呀!