2019-08-19
呢间餐厅都少少隐蔽,系K11外围有条电梯上鞋舖,鞋舖最入先系餐厅正门~一行6个人,因为Dinner set以海鲜选择为主,所以决定散叫。酱烧猪仔骨($58) 我地见到佢价钱谂住份量会好少,但上到黎又ok wor!个酱既味道几好但d肉好痴骨,食到个口好攰先食干净一条!意式香草酱意粉($78),都几有pesto味,而且味道清新,我几钟意,不过觉得成碟黎讲干身左少少,可以更好。巴马火腿火箭菜薄饼($98),个饼底都够脆既,但所有料同薄饼分离晒,切个阵要自行分配返d材料,味道正常!黑醋鸡翼($58),如果对比相同价既猪仔骨,呢个一定冇咁抵食,黑醋酱好味既,酸酸甜甜好开胃!黑松露薯条,太似shake shake薯条,本身自己钟意食粗薯条同埋冇预计到松露系味精粉已经系薯条上面 ,但松露味系好够既,如果系一兜酱俾我地点就自己钟意点几多就几多,就唔会一d薯条冇味~带子蟹肉意大利饭($108),北海道带子,大大只,够鲜味,意大利饭个汁都调得好creamy,饭都够咬口香蒜牛柳粒($68)都几好味,岩岩好熟,够冧!份量适中!凯撒沙津($68) 略为太细份,材料新鲜但味道普通。总括黎讲不论味道份量,小食同意粉
香蒜牛柳粒($68)都几好味,岩岩好熟,够冧!份量适中!
凯撒沙津($68) 略为太细份,材料新鲜但味道普通。
总括黎讲不论味道份量,小食同意粉比较出色,其他既食物质素正常,普普通通,岩行完街之后想揾个位hea耐d倾计既朋友!