2024-03-06 53 浏览
同朋友相约在兰桂坊饮嘢发现e间餐厅,餐厅位于兰桂坊嘅最上面嘅云咸街,晚上靓靓嘅招牌😆行落楼梯就系🥰餐厅会不定期同唔同本地画家合作☺️今次有Pudgy hk😆餐厅会挂满可爱嘅挂画😍几岩同朋友黎聚下👍🏻睇下餐牌,餐牌提供日系嘅定食,饮品有咖啡同朱古力🙌🏻另设酒嘅餐牌🥰系店主精心设计😍🌸酒酿鸡卷定食,鸡卷香嫩带花雕酒香🥰定食入面有温泉蛋,同乌冬仲有沙律👍🏻仲有关东煮超入味❤️🌸日本烧鳗鱼定食,鳗鱼系原条嘅鳗鱼,香香嘅炭烧味😋劲肥美😆我地拌埋温泉蛋同乌冬一齐食🥰再加埋鳗鱼味道超夹🥰🌸敞开心扉的万灵药,朱古力🍫带玫瑰花香,上面有厚厚大大粒嘅绵花糖😋🌸回到现在的魔法,见到秘鲁人参先试😆觉得味道除左朱古力嘅香甜仲带甘味❤️