2024-10-10
今日嚟到旺角经过呢间 Luna Kaffe 门口写住有白布乌冬 二话不说即刻入去试😬好彩6点左右早少少入去 坐咗一阵就开始好多人😀 坐低睇睇餐牌 必点白布乌冬 冷沾啱晒而家仲系热热地嘅天气😬 仲有其他Cafe有嘅主食 图文并茂 好几样都好吸引😋 拣好就落单啦~ 落咗单之后好快就上咗餐汤 系白汤 有少少蔬菜同蘑菇 暖笠笠作为晚餐嘅开始😇 重量级安格斯牛肉汉堡伴薯条 $128好大份!果然系重量级😋 面包加牛油烤过好香 安格斯牛肉切开仲有肉汁 调味做得啱啱好 配上芝士烟肉同埋洋葱 仲有食汉堡我最钟意嘅酸瓜 加埋一齐食好好食呀😌 薯条炸得金黄香脆 份量仲有好多! 白布乌冬配咖喱吉列猪扒 $88吉列猪扒炸得香脆肉嫩唔会柴 可以点咖喱汁或者沙律酱 两个味都好夹😬 白布乌冬煮得啱啱好 烟靭有咬口 配上芝麻沙律酱 好好食呀😋 我哋仲加咗两个小食~ 香辣鱿鱼- 整得好香又唔会好辣 鱿鱼弹牙 调味啱啱好~ 脆香鸡锤- 炸得香脆 肉唔柴 作为小食好香口呀~ 益力多沙冰好浓郁嘅益力多味 好耐冇饮过益力多 好有儿时嘅回忆🤣 Peach tea拣咗少甜啱啱好 淡淡嘅桃味 好清新~ 整体嚟讲 呢间Luna Ka
好彩6点左右早少少入去 坐咗一阵就开始好多人😀
坐低睇睇餐牌 必点白布乌冬 冷沾啱晒而家仲系热热地嘅天气😬
重量级安格斯牛肉汉堡伴薯条 $128
白布乌冬配咖喱吉列猪扒 $88
我哋仲加咗两个小食~
香辣鱿鱼- 整得好香又唔会好辣 鱿鱼弹牙 调味啱啱好~
脆香鸡锤- 炸得香脆 肉唔柴 作为小食好香口呀~
益力多沙冰
好浓郁嘅益力多味 好耐冇饮过益力多 好有儿时嘅回忆🤣
Peach tea
拣咗少甜啱啱好 淡淡嘅桃味 好清新~
整体嚟讲 呢间Luna Kaffe 食物质素不错 店员服务态度不错 食紧嘅时候见到好多人都叫佢嘅威灵顿牛柳 下次黎都要试吓先😬