2021-03-03 25 浏览
呢间望落平平无奇嘅西餐厅 内里装修都企理而且食物质素都唔错👍🏼👍🏼lunch set 有沙律有饮品 最平都系$70连加一就食到😍 外卖自取嘅话有9折 -📌冬荫功忌廉海鲜扁意粉 $76一开始谂住反正有忌廉 成个意粉辣极有限😂但我估错咗🥺 虽然系咁呢种辣辣得几过瘾几好食😝😝 食落唔系几似酸辣 配料都系有菇有鱿鱼蚬肉为唯独系海鲜类觉得切得太细 有时唔知自己食咗咩落肚🤣🤣 另外我几中意意粉嘅酱汁够多 每啖都食到酱汁有几creamy有几浓味😌😌 酱汁多到可以捞饭食🤣🤣 -主菜以外 黑醋沙律都几好味😌 菜系好新鲜爽脆👍🏼 杯餐饮望落平平无奇但茶底饮到有伯爵茶味道几特别🥰🥰 虽然我中意伯爵茶味道 但柠檬茶好似都系同锡兰红茶夹啲😛😛
📌冬荫功忌廉海鲜扁意粉 $76