Spicy Tuna & Japanese Clams Risotto个人比较少见到餐厅用辣吞拿鱼碎煮意大利饭依个配搭,感觉都唔错,几夹。意大利饭会食到个人好腻好饱,但佢辣辣地都几开胃。但为唔系好食得辣嘅朋友,可能略为辣咗少少,可能要谂下叫唔叫依个食了!分数:3.5/5Linguine Cabornara味道唔错,做到Cabornara嘅香滑。个汁唔会太夹,有湿润嘅意大利粉。分数:3.5/5Chocolate Brownie with ice cream依个甜品做到冰火交融嘅效果。Brownie 甜度适中,但我就觉得朱古力味唔够浓郁。雪糕就冇乜特别,味道就系一般既雪糕🍦,奶味可以再浓郁一啲。分数: 3/5
分数:3.5/5

Linguine Cabornara