2020-09-29
📍 Five Guys (湾仔) 好耐之前食既Five Guys 终于得闲出返个食评🙌🏻😂😂😂 不过真心好食 一直想encore都未有机会🙌🏻嗌咗个🍔🍟同milkshake🥤拼咗个set👀👀 🍔 Burger $85Burger有分small同regular,本身以为small系好细个所以就叫regular,结果大到食晤晒😂🙌🏻 佢有15款配料比你自己拣个包入面要咩馅 拣好多配料都得 唔会extra收钱😂🍟 $50个薯条系最正!! 佢个Cajun粉系超好食 加佢粗薯条🍟相对上比较有口感🤣 🥤Milkshake系chocolate加whipped cream🍫 $55好饮,不过咁大杯饮到一半会觉得腻😂🤣 佢成个set都系好大份 建议同fd子share😂🤣整体佢系好食既,但相对黎讲都几贵😂嗌齐burger,薯条同野饮,呢到盛惠$190🤯🤯 如果两人分一个餐就应该啱啱好🙌🏻
嗌咗个🍔🍟同milkshake🥤拼咗个set👀👀
🍔 Burger $85