2022-06-22
.之前住Hyatt centric 送左买一送一voucher比我食cake😍今次过开黎北角就用埋去,估唔到佢地既cake咁高质😋Blueberry cheesecake (HK$48)卖相吸睛,成个朱古力圆柱框包住入面既cheesecake,朱古力部份唔会甜到漏,cheesecake texture好滑,好香cream cheese味,中间部份仲有蓝莓酱添😋蓝莓粒粒都甜👍🏼Rainbow cake (HK$48)又系比个卖相吸引左,食个rainbow cake 成日都开心啲🥳 蛋糕唔系海绵蛋糕个texture,系偏硬身,但食到有椰子香,连d cream都有椰子香👍🏼toppings上既士多啤梨同蓝莓都好新鲜😋Cappuccino Creme brûlée (HK$48)我好耐冇饮过一杯我唔会反胃既咖啡!佢地用既奶应该系高质啲,饮落好滑,否则我应该会胃涨涨唔舒服。咖啡香浓,上面整左焦糖面,脆脆的甜甜的,几特别,夹到cappuccino 一齐饮😋虽然呢到冇海景睇,但坐得好舒服,店员都好有礼貌。呢个价钱既cake & coffee并唔贵,性价比较高,推荐!.味道 ★ ★ ★ ★ ☆
Blueberry cheesecake (HK$48)
Blueberry cheesecake
Rainbow cake (HK$48)
Rainbow cake
我好耐冇饮过一杯我唔会反胃既咖啡!
Cappuccino Crème Brûlée
味道 ★ ★ ★ ★ ☆