2023-05-18
难得今日放半昼,约咗朋友去朗豪坊睇戏🍿睇戏之前紧系要食个Tea先☕️🍰经过4/F望到好大个字“Campsite”,行到过去见到环境主要系好多「木」嘅元素,加上窗边有树藤点缀,真系好有露营feel🏕我叫咗柠檬挞配热奶茶🤤柠檬挞同热茶都放喺木盘上面,有个玻璃杯仔装住啲奶,最特别系热茶系用camping杯上❤️柠檬挞酸酸甜甜,配一杯热饮啱啱好🥰朋友未食lunch,所以叫咗个明太子三文鱼意大利面配冻奶茶,冻饮都系一样奶同糖浆用玻璃杯仔装😋我试咗少少,觉得意粉几够味,而且俾咗几多三文鱼,配埋火箭菜都几好食❤️食完Tea,又未够钟入场睇戏,就慢慢饮埋杯嘢,空间又够大,又有音乐,可以喺呢个室内”Campsite”感受一下Camping嘅感觉真系几chill🎼下次想试吓佢个露营者芝士蛋糕,好似都几吸引🙊🙊🙊
睇戏之前紧系要食个Tea先☕️🍰
我叫咗柠檬挞配热奶茶🤤
柠檬挞酸酸甜甜,配一杯热饮啱啱好🥰
下次想试吓佢个露营者芝士蛋糕,好似都几吸引🙊🙊🙊