2015-04-22
Afternoon tea 3点钟开始我地2点9就到左啦前面有两pair人等紧排队等紧原来都等一阵先入得既下次都唔洗咁早利申:本身想食Tiffin(真系好好味)不过Tiffin真系几贵 同埋都想试下其他见佢而家同紧Candy Crush crossover 所以拣左lion rock 好啦终于入到去安排左餐厅既中间位比我地坐本身订台个时话坐入面房而家有得坐出面都几好 光猛D毕竟环境都好重要哈哈 早少少都有好处经过职员介绍后原来除左有Candy Crush Set,仲有个正路(平时都有得叫)无咁多甜野食既(仲平d添)所以都系叫左一个Candy Crush,两个正路既(sorry,无影到menu相 唔记得左叫咩)杯跟Candy Crush既饮品真系唔得 完全无味跟另外个SET既花茶好饮好多Candy Crush set真系得个甜字同得意啰好彩叫左一个咋甜到好饱比我拣多次我唔会拣Candy Crush因为本身平时供应开个set好食好多第一层个三文鱼饼好好味其实成个set都唔错啊下次可以再食~(但Candy Crush就唔洗啦)
我地2点9就到左啦
前面有两pair人等紧排队等紧
原来都等一阵先入得既
下次都唔洗咁早
利申:本身想食Tiffin(真系好好味)
不过Tiffin真系几贵 同埋都想试下其他
因为本身平时供应开个set好食好多
第一层个三文鱼饼好好味
其实成个set都唔错啊
下次可以再食~
(但Candy Crush就唔洗啦)