同朋友👩🏻‍🦰一齐喺中环,肚仔饿要食嘢,路过呢度,朋友👩🏻‍🦰话好攰唔想再行,咁又见到呢度光猛干净企理,朋友👩🏻‍🦰就决定入去试吓🤩呢度有Lunch Set 可以选择,Lunch Set 系 Salad+Main+Coffee,咁我哋拣咗 $118「鸡胸肉沙律配法式沙律酱」同埋 $128「白酱火腿蘑菇意大利面」🤣Salad 🥗 细细碗,简简单单,沙律菜新鲜😋「鸡胸肉沙律配法式沙律酱」:沙律菜都系新鲜,仲几爽脆😋;鸡胸肉当然偏瘦,感觉健康🤩;加埋 French Dressing, 简单几好食😋「白酱火腿蘑菇意大利面」:白酱几 creamy,意大利面 煮得软腍腍,口味大众化😋饮品要咗 Cappuccino 同 Long Black,两杯都够香浓😋

Salad 🥗 细细碗,简简单单,沙律菜新鲜😋