2020-01-09 68 浏览
#cassiegotaipo-今次要同大家介紹大埔依個影相一流嘅西餐廳𝕿𝖍𝖊 𝕽𝖎𝖌𝖍𝖙 𝕻𝖑𝖆𝖈𝖊!半開放式嘅設計令到餐廳外面望落好似外國嘅小餐館。每枱都會有個小枱燈,好有情調,影相都好靚,岩哂鐘意打卡嘅Foodie。😍.Set Dinner會包含餐湯、田園沙律同主菜。田園沙律整得好精緻,主菜我地揀左烤羊扒配普羅旺斯燴雜菜同烤西班牙黑毛豬扒配蒜汁炒意粉,肉質好juicy,唔會烤得過熟岩岩好,伴碟都整得好用心。滿足嘅一餐。🥰-另外我地仲叫左無花果配香煎鵝肝,入口即溶,有一股幼滑細膩、油脂甘香嘅味道,令人欲罷不能。咁好嘅氣氛當然要叫翻杯Cocktail ,絕對係錦上添花。🍸-味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)抵食評分▶️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)回購評分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)-➡️ The Right Place (大埔)📍 大埔舊墟直街30號美利大廈地下13號舖-IG: cassiecwy/ cassiegetfat-
#cassiegotaipo
味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)
抵食評分▶️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
回購評分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
➡️ The Right Place (大埔)
📍 大埔舊墟直街30號美利大廈地下13號舖
IG: cassiecwy/ cassiegetfat