2019-11-26 1033 浏览
图片可能影得有啲模 呢间野嘅cat fish bite 超级无敌好味🤩🤩 入边嘅鱼肉食落好新鲜 好软霖 虽然小编果日身体有少少唔舒服胃口冇咁好 但系都食咗好多😁😆 mac and cheese 系用blue cheese 整既 😱识落冇咁漏 其实小编都系第一次食blue cheese 觉得个味道都几特别 🤗但系都系热衷于平时食开𠮶啲 special Burger🍔系可以自己add toppings每项$10至到25不等 😊.餐厅出边有个sign 影相胜地 听讲好多男神女神嚟到都会影埋张相打埋卡先走 成间餐厅俾人嘅感觉好外国feel 嚟呢度 happy hour 就最啱啦👍🏻..