今日已经豁咗出去,反正都黎到希慎,咁多cake shop,无理由唔揾间试吓就走,最后拣咗6楼既Cheesess。原来o系正H记雪糕隔离,店面明显比隔离细,但门面都算靓。因为我买一个,堂食先会有浆跟,无办法啦,鬼叫无人同我颠咩。讲真,想象到一件cheesecake上面加pat浆个样可以有几好睇,但加埋其他“工具”一齐,就成件事靓晒~最抵赞系佢地会比个胶袋你装走个杯同铲老实说,我并唔系红酒爱好者,甚至有d讨厌红酒阵酸味,但d人讲到个浆好正就即管试吓,事实系:勉强无幸福!不过就算我唔中意红酒,都应该比返个credit Cheesess:红酒味完全无cover到berries既味道,都算难得!当然红酒始终系红酒,加落cheesecake度唔会变作第二样野,所以为咗可以真正试吓个NY cheesecake既真正味道,三爬两拨我就食晒d浆,等我试吓个饼底。证据如下图。再黎!嗯,果然系浆既问题,个cheesecake本身好好食,but一个小缺点,可能雪咗成日,正中间食到少少未溶雪,扣少少分!$38个,除咗食个饼,仲可以拎套玩具返屋企,都ok既~除咗个teacup cheesecake,当然仲有成个卖
原来o系正H记雪糕隔离,店面明显比隔离细,但门面都算靓。
店面虽小,但装潢都算classy
因为我买一个,堂食先会有浆跟,无办法啦,鬼叫无人同我颠咩。

最抵赞系佢地会比个胶袋你装走个杯同铲
红酒mixed berries with new york cheesecake
食晒d浆,试吓就咁NY cheesecake

$38个,除咗食个饼,仲可以拎套玩具返屋企,都ok既~
返去洗干净可以做摆设
除咗个teacup cheesecake,当然仲有成个卖啦。个个都好吸引,点搞?!唯有分几次啰
成个cheesecake,卖相吸引
2012-11-24
店面虽小,但装潢都算classy