2023-05-25 51 浏览
ShowTime Sports Bar尖沙咀诺士佛台10号腾龙阁3楼今日收工约左朋友聚下旧,朋友话可以去诺士佛台揾下餐厅,因为一到夜晚就会好有气氛,果然去到既时候真系好有气氛,成条街都酒吧林立,好多打工仔收工好消遣既好地方,今次我同朋友拣左呢间餐厅,位置亦都好方便,一去到好好彩唔洗等位,店员好快安排个好舒适既座位比我同朋友。餐厅里面播住d好轻松既音乐,而且场内亦都设有游戏区,岩既想减下压既朋友。慢煮法式波尔多红酒烩牛肉牛面颊配薯蓉牛肉牛肉有两大旧,岩晒我同朋友一人一件,肉质好软,一切已经切开,咬落去牛肉味好重,而且个酱汁好特别,下面嘅薯蓉份量比想像中好多而且口感好滑,加分!香草海鲜薄饼香脆薄薄饼底配上满满既材料,表面劲多海鲜配料,有虾又有蚬肉,加上面头劲多既芝士,简直一啖一难忘。日本免治鸡肉棒我同朋友各自叫左一串,咁就唔洗争喇!因为真系烧得岩岩好,好惹味啊!鸡软骨味道咸咸香香,烧到脆卜卜,如果配埋啤酒就简直一流。羊肋肉超重羊味外形同烧鸡软骨好系,但食落去就会知唔同,因为佢个羊既味道好出,中意食羊既朋友仔绝对可以一试。Berry Forest饮落个感觉好fresh,清清地既感觉,打卡非常
ShowTime Sports Bar
尖沙咀诺士佛台10号腾龙阁3楼

慢煮法式波尔多红酒烩牛肉牛面颊配薯蓉牛肉

香草海鲜薄饼香脆

日本免治鸡肉棒

鸡软骨
味道咸咸香香,烧到脆卜卜,如果配埋啤酒就简直一流。

羊肋肉超重羊味

Berry Forest
饮落个感觉好fresh,清清地既感觉,打卡非常一流,调配出黎既颜色亦都好靓!