2021-11-02
同同事去到上环食晏,想揾间舒服少少嘅Cafe坐下。依间似新开,因为啲装修好新🤔。环境少少室外大大室内咁,依家啲温度,加少少微风吹入嚟好鬼舒服😍。自家制蕃茄肉丸意粉 $88肉丸系自家制架!真系食得出有分别架😛!肉丸无IKEA 个啲咁咸咁重味。蕃茄汁好鲜,如果有埋蕃茄粒或蕃茄蓉就更正😙。意粉弹牙,有得咬下😌。烟三文鱼忌廉芝士贝果 $68本身谂住唔太饿就嗌个包算啦,点知咁大份😂,菜又多款,包又大,烟三文鱼又多块😍。沙律菜个醋好食,真系好开胃。贝果个包正正常常,配料出众😌。Matcha Latte $15抺茶~抺茶~抺茶😍。好浓,浓得黎唔系涩,就算啲冰溶左都唔会淡晒。好好饮😳。苹果汁 跟餐免费正常发挥,都算大杯,清清地,唔太甜😌。Oreo S’more Cookie $28我被上面旧棉花糖吸引咗,用两只手左右咁搣开佢,棉花糖做到拉丝既效果🤪。温度暖暖地,如果可以热啲更好。甜就一定架啦,最好两个人share,如果大块啲既话😂。New York Cheese Cake $30好滑好绵!唔会太漏,一个人食都得!我食完半块曲奇再食佢都得😍。清清地,细细份,精致又好食😚。埋单$229(无加一)
自家制蕃茄肉丸意粉 $88
烟三文鱼忌廉芝士贝果 $68
Matcha Latte $15
苹果汁 跟餐免费
正常发挥,都算大杯,清清地,唔太甜😌。
Oreo S’more Cookie $28
New York Cheese Cake $30
埋单$229(无加一)