2024-06-10 178 浏览
今日喺旺角买完宠物嘢,老公话想揾一间静静地嘅餐厅可以锯下扒,望吓街景,好chill咁食个dinner✨然后我记起友人同我介绍过喺旺角东站附近有一间静静地嘅西餐厅,又有街景,又有得食扒🥹啱晒!即刻带老公去试食~入到餐厅,周围环境好舒服,老板安排我哋坐喺一张四人卡位,好宽敞好舒服✨然后背景音乐系「90年代精选广东歌」🎶一路食饭,一路听歌,正!问老板有啲乜嘢必食推介,老板推介石烧系列,我哋就拣咗「美国顶级牛版腱」🤭;为食嘅我,套餐转左薯条加咗餐汤🤣老板好好人,知道我哋想食五成熟嘅牛扒,就亲手帮我哋煎🫰🏻差唔多OK嘅时候就同我哋讲:转套餐餐叫咗薯条,薯条份量适中,炸得香脆可口!

美国顶级牛板腱
罗宋汤