2024-01-30 41 浏览
闹市中可以chill住倾计既地方,收工想同朋友chill下,又唔想去太嘈既地方、无意中发现The Right place 、完全系心水地方,餐厅分室内外、2种唔同感觉 👍🏻食物方面🍽️种类都非常多选择食物都非常高质烤三文鱼柳墨鱼汁意大利粉伴三文鱼子 | 🍝烤三文鱼非常惊喜、食落表皮好脆,三文鱼唔会好干身,而且好香鱼油香味,墨鱼汁意大利粉味道做得刚刚好,同三文鱼好夹,而且听员工今介绍 ,食物尽量保持原汁原味,不会太添加盐 ,非常健康白酒香草炒蚬:送酒一流,因为加佐白酒,完全食唔到有腥味,而且因为加佐蒜蓉 香味出嗮黎 🤤巴马臣芝士松露油薯条 🍟非常香巴马臣芝士🧀 配上松露油,但又唔觉得好油腻,都系配酒一流既小食 😍意想不到既餐厅,下次要再同朋友过黎chill下 😍

食物方面🍽️
种类都非常多选择
食物都非常高质

烤三文鱼柳墨鱼汁意大利粉伴三文鱼子 | 🍝

白酒香草炒蚬:

巴马臣芝士松露油薯条 🍟

意想不到既餐厅,下次要再同朋友过黎chill下 😍