2023-06-19
chill住叹的居酒屋🌸 Sake free flow $168位,限时2小时小编同朋友见Sake做紧优惠,就一于试下啦!仲要有两小时,可以慢慢叹。但饮酒点可以唔叫小食架!小编就叫左以下两款🌸 手挽塩白鳗焼$78烧得好香,白鳗鱼肉质鲜味弹牙,而且超厚肉。🌸 天妇罗大虾卷(六至ハ吋虎虾)$198天妇罗炸得不油腻,虎虾肉结实鲜甜,仲炸到虾头好脆口,送酒食一流。======详情======居酒屋·姫 (尖沙咀)尖沙咀天文台围2-4号翠景阁低座地下================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃货 #吃货日常 #RnT吃货 #相机食先 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去处 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃货 #居酒屋 #Sake #天妇罗 #大虾 #虎虾 #虾头 #天文台围 #送酒小食 #居酒屋姫
🌸 Sake free flow $168位,限时2小时
🌸 手挽塩白鳗焼$78
烧得好香,白鳗鱼肉质鲜味弹牙,而且超厚肉。
🌸 天妇罗大虾卷(六至ハ吋虎虾)$198
======详情======
居酒屋·姫 (尖沙咀)
尖沙咀天文台围2-4号翠景阁低座地下
================