2021-11-24
好挂住旅行嘅感觉~一于入长洲 Relax 下去个短Trip 🥰 入到黎除左食小食同鱼蛋~都仲要食餐好嘅️虽然得2 个人但又好想食海鲜~ 见到呢间好多食客~所以就胆粗粗试下海鲜套餐~ 2人套餐可以自选3 款菜式都系$248 仲加送左粟米羹同油菜 真系好抵食呀🥰🥢蒜蓉蒸扇贝呢个真心推介🤗 每只扇贝都铺满左粉丝~ 加埋蒜蓉同扇贝一齐食真系无得顶~ 主角扇贝2 人餐有6 个开边~蒸得岩岩好~唔会过左火喉~🥢黄金虾呢道菜一直系我最爱~要赞嘅系黄金虾系只只都脆口嘅~当然呢道菜一定要趁热食~因为份量太大… 我地留到后尾再食就会无左脆口效果~🙈🥢椒盐鲜鱿呢道菜又系份量十足睇外表系炸到黄金香脆咁️我专登食一半睇过~ 鲜鱿算系厚而炸粉系适中嘅🤗 果然无令我失望~ 食落系脆口嫁️ 🥢粟米鱼肚羮+ 油菜呢2 样系order 套餐送嘅~ 粟米鱼肚羮系一大碗~绝对唔系水稀稀咁~好有诚意~ 是日油菜就系生菜🥬~都几健康️之前好怕海鲜套餐会将货就价~ 为食妹可以拍心口咁同大家讲~ 呢道绝对系抵食又大碟😋2 个女仔食左4 道菜加一个羮️ 大满足~仲有好多道菜都好想试呀~下次绝对会带埋屋企人一齐黎再食过呀🥳
🥢蒜蓉蒸扇贝
🥢黄金虾