2022-05-06 320 浏览
忽然好想远离一下烦嚣, 所以好即兴咁搭船入南丫岛, 喺坐船嘅时候真系有一种小学生去旅行嘅心情。去到南丫岛行咗一阵就见到呢间 ❥⧽𝐁𝐖𝐂 𝐥𝐚𝐦𝐦𝐚 ❥⧽, 环境好 chill 好舒服咁, 所以就入去食 lunch 咯。𓊈香蒜白酒蚬意粉𓊉见到个卖相已经心心眼, d 蚬只只都胀卜卜, 好鲜甜。意粉软硬适中, 蒜香味好重好香浓, 真心推介。𓊈蜜糖烤排骨配薯条𓊉虽然望落好似㶶咗少少, 不过食落去不论肉质定味道都系啱啱好, 肉质软腍又甜甜地, 而且份量比想像中多, 几抵食。𓊈香蕉 ✧ 芒果 ✧ 蜜枣 ✧ 亚麻籽𓊉本身有d 惊我会唔钟意阵蜜枣味, 不过 blend 埋一齐又唔系好觉, 而且香蕉味真系好浓好抢, 唔会太甜可以解渴。✧✧ 整体食物饮品都好好, 值得再去。本身以为人少少, 不过过咗12 点半左右就开始多人, 如果想去嘅话, 早少少去会 chill d。

𓊈香蒜白酒蚬意粉𓊉

𓊈蜜糖烤排骨配薯条𓊉