2020-04-28
原来近油麻地果边开佐间cafe😍 今日就同朋友黎试下🥰 小店分佐两层,主要行文青清新既路线,好记得佢部咖啡机系粉红色🤭 除佐有晚餐,仲有多款小食,bagel,all day breakfast,手工啤等🙆🏼♀️.奥地利忌廉芝士条 $68好似细个成日食既炸鱼柳手指既条状😍 注意!!真系新鲜热辣炸出黎~炸到金黄色,外脆内软,入面啲酸忌廉仲咬到拉丝🤤好邪恶但会忍唔到口🙈送啤一流🤭.牛油果bagel $58好似依家好多间都钟意咁样包装啲包类🍞除佐靓啲之外就可以无咁易散,拎黎食又方便啲🙆🏼♀️ 不过我地些牙食最后都系散鬼晒😂 佢个cream cheese酱好好食🤤 不过个牛油果🥑就好似生佐少少~.烧带子黑松露蘑菇意大利饭 $128食落好香黑松露味好creamy,不过我觉得有少少好似太湿🤔 烧带子大大粒弹牙好味🙆🏼♀️.Hong Kong brewed craft beer $68/300ml两款都有佢唔同既特点,我觉得黑啤易入口啲,但另一只就真系有清新既柑橘味好清爽🙈.总结,店员劲nice不停主动同我地讲野同介绍,仲叫我地下次黎试下啲咖啡🤭 食得出系一间好花心思既cafe🥰食物同饮品既选择都几多
奥地利忌廉芝士条 $68
牛油果bagel $58
烧带子黑松露蘑菇意大利饭 $128
总结,店员劲nice不停主动同我地讲野同介绍,仲叫我地下次黎试下啲咖啡🤭 食得出系一间好花心思既cafe🥰食物同饮品既选择都几多,而且价钱又相宜食物质素都唔错🙆🏼♀️ 如果下就黎感觉应该会好chill😍