2022-10-01 12 浏览
虽然今日未到星期,但我仍然打算约朋友夜晚过一个happy hour😝🎊于是,本身打算随便揾间尖沙咀嘅餐厅,点知朋友推荐我尖沙咀有一间楼上酒吧气氛唔错,嘢食嘢饮都好抵,我二话不说,决定转移餐厅目标🫡✨虽然酒吧多咗好多麻烦嘅防疫规定,但职员型好友内心好亲切咁指导我哋完成快测,真系好细心💓😛餐单亦都十分丰富,有各种小食,亦有意粉扒类,当然最后最吸引嘅海鲜🦀️我同朋友叫咗餐单里大部份嘅海鲜,包括青口扇贝,啲海鲜好快送上嚟,全部都好大粒,又有鲜味,加埋蒜头去煮真系味道一流😝👍🏻其余嘅小食表现亦好出色,很香口,好适合拎嚟𩠌嘢饮👌🏻🥳深印象嘅系炭烧猪颈肉,唔会太肥,但仍烧得很香口😋最后同朋友share多一碟卡邦尼意粉,基本上都半饱了😆💓值得一题当然系呢度嘅饮品,我哋叫咗一杯杂果宾治,甜得来又唔会太死甜,拎嚟解渴一流💪🏻😜临走时我哋见到酒吧其实有卡拉OK房,下次我都要同朋友试吓呢度嘅唱K😆🎉

其余嘅小食表现亦好出色,很香口,好适合拎嚟𩠌嘢饮👌🏻🥳

深印象嘅系炭烧猪颈肉,唔会太肥,但仍烧得很香口😋

最后同朋友share多一碟卡邦尼意粉,基本上都半饱了😆💓