2024-07-25
苏豪有间超有气氛嘅酒吧🥃,原来日间嘅佢系另一种感觉嘅cafe☕️!! 逢星期五六日晚呢度都会有Live Jazz,其他日子晚上都会有Live music Performance,好chill㗎🥰🍗葡式辛辣酱棒棒鸡($168)棒棒鸡好特别!用鸡肉整成一个chicken lollipop,全部去晒骨啖啖肉😋 鸡肉烧得外脆内嫩,加上惹味嘅辛辣酱,好适合同朋友chill住食💗一边听歌、摸摸酒杯底配上就啱晒喇!🍝蒜油海鲜墨汁意粉($188)墨汁意粉都好推荐🌟 除咗有墨鱼之外,仲有鲜虾🦐 加上蒜油真系好香!🧙 Peter Pan($128)Gin, Kalamansi, Lemon, Egg white, Ginger beerPeter Pan以gin为基底,柠檬清香易入口🍋🌕 Blue Moon($128)Vodka, Blue Curacao, Lemon juiceBlue Moon以Vodka为基底,一样好清新,杯边仲加上咗海盐添🧂
🍗葡式辛辣酱棒棒鸡($168)
🍝蒜油海鲜墨汁意粉($188)
🧙 Peter Pan($128)
Peter Pan以gin为基底,柠檬清香易入口🍋
🌕 Blue Moon($128)