2022-10-29 50 浏览
餐厅环境有艺术气氛,墙壁上有画作,色彩缤纷。灯光暗暗地,又有音乐,座位有sofa或者高枱,都坐得舒服,可以同朋友一齐chill下。地点位置系尖东海旁附近,旺中带静。餐厅饮品有好多款式,cocktail都系以artpiece做灵感,好靓,卖相都好吸引,连本menu啲图画都好有艺术气息。Lychee cocktail 🍹 Order左杯bartender 冲既lychee cocktail,唔系本menu度,因为朋友想要lychee。龙虾汁海鲜扁意粉 🍝龙虾汁好浓,加上海鲜有大大既青口、虾、甜蚬,好有鲜味,而意粉比较厚质感。泡菜带子卡邦尼意粉🍝比较fusion,口感好creamy,比想像中好味,而且泡菜微辣再加上cooking cream,好夹,不过食到最后会觉得有啲腻。香草牛油野菌焗蟹盖·脆多士🦀蟹盖入面有好多蟹肉,好足料,然后将蟹肉放上多士上,食落有点干身,如果有少许汁会比较好。整体来讲,环境舒服,好chill。食物还好,最出色系泡菜带子卡邦尼意粉🍝,得闲同朋友黎chill下,都好开心。

Lychee cocktail 🍹
Lychee cocktail 🍹